Hei! Da er det duket for andre møte med data og Internett, om vi er like raske denne gangen som sist er vi kanskje ferdig med alt vi kan gjøre for nå.

Det kan også være lurt å ta med en fulladet laptop med seg denne gangen også.

Det var også noen ting jeg sa i fra om som jeg ville at dere skulle finne, og det var noen argumenter for: «Det er vanlig å legge ut alle bilder ukritisk på internett uten å sensurere eller velge ut gode bilder. Bør man gjøre det?» (ta gjerne med for og imot argumenter) og «Finnes det noe i lovverket som regulerer publisering av tekst og bilder?»(ta da gjerne med med kilder og husk å være kritisk til kildene dine. Du kan sende inn lovene du fant og argumentene dine under her, dersom du ikke ønsker å skrive navnet ditt trenger du ikke det.

Gleder meg til neste gang og håper å se ihvertfall de som kom sist! Det neste møte vil da være mandag 27. Februar

-Kasper

[contact-form-7 404 "Not Found"]