1. Kunne gjøre rede for operativsystemet du benytter, finne minst et gratis alternativ, og fordeler og ulemper ved dette, fremfor operativsystemet du benytter til daglig.
    1. elementary os
      Fordeler: tar liten plass, er gratis hvis man vil, lett kjørt opertiv system, levert med det mest nødvendige program vare som: epost, nettleser og kalender. Ulemeper: feil med oppdateringer, får varsel fra fjernet app.
  2. Ta utgangspunkt i et av programmene du benytter regelmessig (eksempelvis nettleser, tekstbehandling eller e-post), finn et gratis/OpenSource alternativ til dette på internett, last det ned og installer. Gjør rede for fordeler/ulemper.

    1. WPS Office free Fordeler: ser veldig likt som word, inkludert 1gb gratis lagring og bra fil format støtte. Ulemper: kan ikke kontaktes med mobil.
Kategorier: Ukategorisert