Roverlaget Ludvig

Etter sammenslåingen har man valgt å bruke Skedsmo sitt gamle og ærverdige roverlag. Roverlaget Ludvig har eksistert i mange år. De fleste eldre speidere (de som nå er ledere rundt om kring) har hørt om laget og til og med vært medlem i det. I sin storhetstid var det 150 aktive rovere i laget.

HISTORIE: Roverlaget Villsvin ble til en lys sommernatt i Harstad i 2006. Skjetten var på landsdelsleir på Renså for første gang. Roveraspirantene, som vi var den gang, tok utfordringen med å sykle til leiren som en slags rover-opptaksprøve. Med assistanse fra fly og Hurtigruta kom vi oss trygt frem til Stamsund, der reisen begynte. Vi befant oss på syklene fra Stamsund til Stokmarknes, med et par stopper her og der. Så vidt jeg kan huske, syklet vi 18 mil på 4 dager. Siste natten under leiren ble vi tatt opp som rovere og dannet vårt eget roverlag. Fra den dag av var vi roverlaget Villsvin.

Nøff og Grynt.

– Melody

Roverlaget 2013 Gekko Skjetten ble til etter en lang stund hvor Roverlaget ikke har vært så veldig aktivt. vi har nå blitt en veldig fin gjeng, med 6 rovere, med en som er utvekslingsstudent i USA, men fortsatt inn i speideren der borte. Nå fortiden så gjør vi noen prosjekter, hvor vi lager aktiviteter for de som er litt mindre.